Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman" (2.87 secunde)
Muzeul Municipiului Bucuresti - Casa Filipescu-Cesianu, intervalul 10:00 - 21:00; Muzeul National George Enescu, in intervalul 10:00 - 20:00; Muzeul National de Arta al Romaniei, in intervalul 9:00 - 21:00.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Intrare gratuita pentru domnisoare si doamne la Muzeul Antipa de 1 Martie (Autor: Mihai Cistelican) Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta ca de 1 Martie doamnele si domnisoarele pot vizita gratuit institutia, informeaza News.ro.
Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Istorie si Arheologie, Centrul Ecoturistic Delta Dunarii , Satul pescaresc traditional; - Lacasuri de cult :
Muzeul de Istorie Naturala - muzeul asta mi se parea enorm cand ne duceau cu clasa; ... Muzeul Locomotivelor cu Aburi - habar n-aveam ca exista asa ceva in Sibiu, e fix langa gara, ca o incursiune in timp!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti a fost luat cu asalt de vizitatori, luni, in prima zi de la redeschidere.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Marea provocare consta în acceptarea noului statut al taranului autohton care, la vârsta de 50-70 de ani, a devenit peste noapte „fermier“, chiar daca ferma lui este de fapt o mica gospodarie în care investeste tot ce are - ore-n sir de munca, agoniseala de toamna trecuta.
Evenimentul va avea loc la Clubul Taranului, orele 15:30, in Bucuresti. Eugen a cantat de mai multe ori la Medias, si sper sa revina cat de curand cu o nou concert.
La mine la Sangeru am adunat cateva mii de pietre cioplite de tarani, iar de ziua mea fac cadou poporului roman aceasta colectie.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
"Nu vrem sa se mai faca protectie sociala pe banul taranului" De departe, cei mai nemultumiti de actualul mers al lucrurilor pe piata griului sint producatorii, care nu mai vor sa auda de cultivarea acestui produs.
Nu poti conta pe griul din podul taranului Presedintele patronatului morarilor si procesatorilor ROMPAN, Aurel Popescu, spune ca vom avea doua "calitati " de griu in recolta din acest an - furajer si de panificatie.
Programul Zilelor Muzeului Taranului in perioada 17 - 22 septembrie 17 septembrie • 17.00: vernisaj Amintiri despre satul romanesc (Liana Maria Petrutiu și Vasile Manastireanu (Salile Acvariu și La nuiele) • 18.00:
La targul de la Muzeul Taranului Roman, poti gasi in fiecare week-end standul Andreei si Cristinei, cu bijuterii din pietre semipretioase si bijuterii hand-made, ornamente pentru pom hand-made, felicitari hand-made, tricotaje hand-made,.
La standul Anei Anuta, din cadrul targului mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman, puteti achizitiona saluri din lana superbe, inflorate, din Maramures.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com